maanantai 21. tammikuuta 2013

Matkalla


Mun ikuisuusongelma: matkakosmetiikka! Tässäpäs ratkaisuni tällä kertaa..


Suihkutarpeina Goldwellin Fruits 4 you sekä shampooksi että saippuaksi. Aivan ihanan hellivää hiuksille, antaa kiiltoa, muttei latista ja isona plussana ihanaakin ihanampi tuoksu. Lisänä Goldwellin näytteitä shampoista ja hoitiksista.

Kasvoputsareina Kiehl´sin Ultra facial cleanser. Ihan hyvä tuoksuton putsari; liian kuivattava mun iholleni, sekä Biothermin Biosource myöskin vaahtoava putsari, jossa kuorivia rakeita; ihan toimiva, mutta normaalisti käytän hellempiä putsareita herkälle kasvojen iholleni. Täytyis löytää toimivammat matkaputsarit vielä..

Pieni määrä meikkejä pienessä pussukassa

Tän kävin nappaamassa marketista ja tuote on aivan ihana tuoksultaan ja koostumukseltaan, vartalo ja mieli tykkäävät.



Helppo tapa saada väriä ja lisäkosteutta kasvoille. Voi suihkuttaa myös meikinpäälle.. itse yleensä suihkutan yöksi, mutta aamullakin, jos iho on oikein kuiva ja kuivuus näkyy meikin alta. Itseruskettava kosteuttaa kivasti, muttei jätä yhtään rasvaista/kiiltelevää pintaa.


Näytekokoinen Elivon kosteuvoide apteekista; sopii oikein hyvin yökasvovoiteeksi, sillä se jättää kasvoille hiukan rasvaisen pinnan. Voide palauttaa ihoni ihanan kosteutetuksi ja tasaiseksi, jos se on päässyt kuivahtamaan. Olen tosiaan käytellyt vain kasvoille, joten vielä ei ole kokemusta millainen tuote on vartalovoiteena. Plussaa tuoksuttomuudesta ja siitä, että tässä voiteessa on aloe veraa, jonka olen kokenut iholleni jo aiemminkin hyväksi.

Matkalle lähtiessäni lisään kotona jättikokoisesta Biothermin biosource softening lotion purnukasta kasvovettä tähän pieneen joskus ostettuun matkakokoiseen purkkiin. Kasvovesi sopii hyvin kuivalle ja herkälle iholle; kosteuttaa mukavasti ja esim. aamulla sillä on kiva pyyhkäistä kasvot ennen meikkiä.

Kuvassa oleva kasvovoide onkin jäänyt tyhjenemättä, sillä se on käytössä vain matkoilla.. saa couperoottisen ihon punoittamaan, mutta kosteuttaa hyvin, imeytyy loistavasti ja sopii hyvin meikin alle päiväksi.


Tämän näytekokoisen Acon kasvovoiteen ostin apteekista viime kesänä ja nappasin nyt mukaan aurinkopäivien varalle, ihan ok voide. Ei hirmu paljon vielä käyttökokemusta.


Lempparidödö, joka kuivaa hetkessä ja tuoksuu pehmeän puuteriselle aprikoosille ja ennenkaikkea pitää. Taitaa vaan olla sen tuotanto lopetettu, sillä sitä ei ole osunut silmiin viimeaikoina apteekissa.

Matkatuoksuna Dieselin Loverdose, ihanan lämmin lakritsainen tuoksu.







Nyt oon itsestäni ylpeä.. hehee, tuohon piilarikoteloon, joka on mulla tarpeeton laitoin matkaa varten eucerin Q 10 silmänympärysvoidetta. Luottotuote jo kymmenenvuoden ajan, spf 6.. rakastan <3

Meikkivoiteena toinen rakkaus YSL:n uusi Le Teint Touche Eclat sävyssä B40, siitä lisää myöhemmin. Niin ja tuossa purkissa on apteekista näytteeksi hakemaani eucerin q 10 päivävoidetta, vielä testailun alla.


 Eka blogipäivitys, saa kommentoida ja kysellä :) kiitos jokaiselle lukijalle :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti