torstai 14. helmikuuta 2013

Kasvojen ihon hoitoa


















Tässä postauksessa esittelen lempikasvojenhoitotuotteitani. Minulla on herkkä, couperoottinen iho, ja se asettaa omat vaatimuksensa sille, mitkä tuotteet kasvojeni iholle käyvät. Seuraavassa esittelenkin siis hyväksi havaittuja, lempituotteitani.

Silmänympärysvoiteina käytän päivällä Eucerin q10 anti-wrinkle eye creamia spf 6, sekä yöllä Avene soothing eye contour creamiä. Eucerinin voide suojaa auringolta, tasoittaa ihoa sekä estää tummien silmänalusten muodostumista. Avenen voide kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Molemmat voiteet ovat hajusteettomia.

Acon Soft bronze face creamia olen käyttänyt tuon pikkutuubillisen verran ja lähinnä viime kesänä. Se on värillinen päivävoide, joka antaa kauniin luonnollisen ruskettuneen sävyn iholle. Miedosti hajustettu, ja ehkä tämän vuoksi ei ihan ykköstuote minulle; ei kuitenkaan ollenkaan pahasti ärsyttäväkään. Mielestäni kaipaa vielä puuteria lisäksi häivyttämään rasvaista tuntua iholla.

Aqualan L:stä olen kirjoittanutkin jo aiemmin. Hajusteeton luottovoide, yö- ja päivävoiteena sekä meikin poistajana. Aqualan L:n kanssa vaihtelen päivävoiteena Elivon kevyesti päivettävää kosteusvoidetta, joka jättää täysin mattaisen ja silti kosteuttavan tunnun iholle.

Uutena löytönä päivävoiteeksi, ja myös meikistä iholle käyvänä Lorealin bb-voide; se antaa kauniin ja tasaiseen sävyn sekä jättää ihon pinnan silkkisen mattaiseksi. Tätä voidetta olen käyttänyt päivinä, jolloin en jaksa meikata muuten; ei tarvitse erillistä ihon rasvausta alle.

Silloin tällöin lisänä, käytän vielä kosteutta tuovina Avenen suihkutettavaa lähdevettä ja Lorealin sublime bronze suihkutettavaa itseruskettavaa, joko puhtaalle iholle tai kosteusvoiteen/meikin päälle.

BM:n Gel 28 tehoseerumi, on ainoa seerumi, joka käy couperoottiselle iholleni. Käytössä silloin tällöin.

Tässä kasvojen ihoni putsarit. Illalla putsaan useimmin kasvot Biotherhmin biosource biosensitive puhdistusvaahdolla. Aivan ihana ja äärettömän hellävarainen hajusteeton tuote, joka puhdistaa meikin hyvin. ME:n auringonkukkaöljy on ollut nyt harvemmin käytössä, mutta tällä öljyputsarilla puhdistan aamulla/illalla, silloin kun sitä käytän. Biothermin biosource micellar cleansing wateria sekä YSL:n puhdistusvesiä käytän yleensä vain aamuisin. Biothermin softening wateria käytän paitsi aamuputsauksessa että raikastamaan ja kosteuttamaan ihoa muulloinkin (tätä tuotetta en huuhtele).

Suihkussa käydessä puhdistan silloin tällöin kasvot tällä hajusteettomalla Simplen kind to skin moisturising facial wash:lla. Yleensä suihkuputsarina käytän Aqualan L-perusvoidetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti